Trojano

Western Stoeterij & trainingsstal

Te koop

Op deze pagina vind u paarden die door ons te koop worden aangeboden.

Er staat altijd een uitgebreide omschrijving bij en een prijs maar mocht u toch nog andere vragen hebben of meer foto's willen zien horen wij het graag. Ook als u naar iets specifieks op zoek bent is het zeker de moeite waard contact met ons op te nemen omdat niet altijd alles op de site staat vermeld.

Al onze paarden zijn op 1 hand gereden (neckreining) of worden in deze stijl getraind..

De paarden die te koop worden aangeboden die nog niet zadelmak zijn hebben wel een hele goede basis opleiding gehad. Ze hebben veel respect voor mensen en waarderen je ruimte. Lopen aan een los touw achter je aan en doen alles wat je mag verwachten van een goed opgevoed paard. Trailer, vrachtwagen, veearts, hoefsmid, verkeer, machines, koeien, schapen, honden, etc. Ze zijn echt alles gewend!

Klaar voor hun rij carriere......


18 jarige criollo merrie, dun kleur.

Chica is een zacht aardige criollo merrie van ongeveer 1.45m, slanke bouw en 17 jaar oud met weinig rij uren. Ze is door ons in 2007 geimporteerd en heeft daarna meerdere eigenaren gehad. Een paar jaar geleden kwam ze weer op ons pad en hebben we haar terug gekocht. Ze heeft bij ons wat buiten ritten gemaakt met mensen van verschillende leeftijd en rij niveaus en doet heel erg haar best voor de ruiter. Ze is heel dapper, zegt nooit nee, is nergens bang voor en met een zachte hand te rijden maar is niet geschikt voor een beginnende ruiter of iemand die nerveus is. Dat is alleen omdat ze heel voorwaards is, verder zet ze geen stap fout. Helaas word ze daardoor niet vaak gereden bij ons en hebben wij besloten dat ze meer verdient dan wat wij haar kunnen bieden. Wij zijn op zoek naar iemand die graag buiten ritten maakt en echt een relatie wil opbouwen om een vriendje voor het leven te krijgen. Net als de meeste criollos staat ze het liefst op het land met andere paarden maar kan ook prima naar binnen bij slecht weer of winter periode.  Ze maakt makkelijk vriendjes in een kudde en is totaal niet dominant. Ze is kern gezond draagt geen ijzers en kan makkelijk een poos niet gereden worden zonder te fit te worden. Bij belangstelling even een mailtje sturen...
17 jarige Amerikaanse paint merrie,  Tobiano

Deze ontzettend lieve paint merrie is net voor de winter bij ons gekomen on de rest van haar leven bij ons in de kudde door te mogen brengen. Met het idee misschien nog een mooi veulen mee te kunnen fokken. Ze heeft vroeger een ongeluk met een hek gehad waardoor ze niet meer gereden kan worden maar nog prima geschikt zou zijn als gezelschap paard en of fokmerrie. Tot onze grote spijt blijkt nu dat onze kuddes to groot voor haar zijn. Wij zoeken nu voor haar een nieuwe eigenaar die haar een fantastisch leven zou kunnen bieden.

Ze kwam in slechte conditie bij ons aan maar heeft alles er door de winter heen weer lekker bij gegeten. Het is een schat van een paard in de omgang en zou zelfs kleine kinderen met haar 100% vertrouwen. Heel braaf met alles wat je van een paard mag verwachten. En op haar littekens op haar borst na, waardoor ze niet snel kan weg draaien en of zich zelf kan verdedigen in een grote dominante kudde, mankeert ze verder niets.

Ze is een goede 1.60 hoog met mooie aftekeningen die ze ook aan haar vorige twee veulens heeft doorgegeven. Heeft wel een paspoort maar geen apha papieren. Heeft u dus een kleinere kudde met een plekje over voor haar en zou u misschien graag een keer uw eigen veulentje fokken dan is deze lieve merrie wellicht geschikt.

€ 1000,-

recente foto's zullen nog worden toegevoeg