Trojano

Western Stoeterij & trainingsstal

Te koop

Op deze pagina vind u paarden die door ons te koop worden aangeboden.

Er staat altijd een uitgebreide omschrijving bij en een prijs maar mocht u toch nog andere vragen hebben of meer foto's willen zien horen wij het graag. Ook als u naar iets specifieks op zoek bent is het zeker de moeite waard contact met ons op te nemen omdat niet altijd alles op de site staat vermeld.

Al onze paarden zijn op 1 hand gereden (neckreining) of worden in deze stijl getraind..

De paarden die te koop worden aangeboden die nog niet zadelmak zijn hebben wel een hele goede basis opleiding gehad. Ze hebben veel respect voor mensen en waarderen je ruimte. Lopen aan een los touw achter je aan en doen alles wat je mag verwachten van een goed opgevoed paard. Trailer, vrachtwagen, veearts, hoefsmid, verkeer, machines, koeien, schapen, honden, etc. Ze zijn echt alles gewend!

Klaar voor hun rij carriere......


5 jarige amerikaanse tobiano paint merrie

Bonney is een super vriendelijke, sociale, lieve jonge dame. Met 3 jaar is ze ingereden en daarna lekker in de kudde paard mogen zijn. Nu inmiddels 5 jaar oud en klaar om de rest van haar rij cariere te beginnen. Net als al onze andere paarden is ze overal aan gewend zoals hoefsmid, trailer, vrachtwagen, honden, kinderen, verkeer, machines, enz. Ze heeft een zacht karakter naar mensen en paarden en een enorme knuffel. Na 2 jaar in het land gelopen te hebben gewoon opgezadeld en opgestapt. een lekkere koele dame maar wel voorwaards en zeer geinteresserd. Echt een ideaal paardje voor de recreatieve ruiter. Wij bieden haar te koop aan om door nieuwe eigenaar weer op te pakken en door te rijden. Kan eventueel op aanvraag ook bij ons gedaan worden. Haar prijs zal omhoog gaan naar mate we zelf verder met haar gaan.

€ 5500,-