Trojano

Western Stoeterij & trainingsstal

Te koop

Op deze pagina vind u paarden die door ons te koop worden aangeboden.

Er staat altijd een uitgebreide omschrijving bij en een prijs maar mocht u toch nog andere vragen hebben of meer foto's willen zien horen wij het graag. Ook als u naar iets specifieks op zoek bent is het zeker de moeite waard contact met ons op te nemen omdat niet altijd alles op de site staat vermeld.

Al onze paarden zijn op 1 hand gereden (neckreining) of worden in deze stijl getraind..

De paarden die te koop worden aangeboden die nog niet zadelmak zijn hebben wel een hele goede basis opleiding gehad. Ze hebben veel respect voor mensen en waarderen je ruimte. Lopen aan een los touw achter je aan en doen alles wat je mag verwachten van een goed opgevoed paard. Trailer, vrachtwagen, veearts, hoefsmid, verkeer, machines, koeien, schapen, honden, etc. Ze zijn echt alles gewend!

Klaar voor hun rij carriere......
5 jarige Criollo merrie, bay dun.

Raya is hele lieve aanhankelijke merrie. Ze heeft een mooie bruine kleur met een lichte aalstreep. Vorig jaar heeft ze een prachtig veulen gehad en nu is het tijd voor haar om verzorgd te worden. Ze heeft een zacht en kalm karakter en heeft daarom een eigenaar met een zachte hand nodig. Ze is zelfstandig, heel meegaand, niet dominant in de kudde en maakt snel vrienden. Ze is niet groot maar goed gebouwd en zal nog wat groeien. Op dit moment is ze nog niet zadelmak maar net als onze andere paarden verwachten we daar geen problemen aangezien ze een goede basis training heeft gehad. Kan uiteraard ook bij ons gedaan worden op aanvraag. Echt een vriendinnetje voor het leven en wil graag een relatie met haar eigenaar.

€ 3500,-

5 jarige Criollo merrie,  Overo

Tormenta is een mooie zwarte overo merrie. Ze is heel stabiel, ondernemend en kalm. Maakt snel vriendjes maar zal niet snel over haar heen laten lopen. In omgang met mensen is ze heel meegaand, zelf verzekerd en heel volwassen voor haar leeftijd. Schrikt nergens van en doet wat er gevraagd word. Zal zeer geschikt zijn voor iemand die graag lange ritten maakt. Ook Tormenta is nog niet uit gegroeid en niet zadelmak maar zeker klaar om te beginnen bij de nieuwe eigenaar of bij ons.

€ 4000,-

4 jarige criollo merrie, roan

Mesclada is een uitzonderlijk gekleurde merrie met een passende persoonlijkheid. Ze is heel ondernemend en en enorm karakter. De clown van de familie. Er zit totaal geen kwaad in en zoekt mensen echt op maar wel een paardje wat graag iets wil doen. Het liefst zien we haar naar en eigenaar gaan die actief rijd. Dat betekend niet dat ze 7 dagen per week. uren moet werken maar ze wil graag gestimuleerd worden. Doordat ze een grote persoonlijkheid heeft zoeken we voor haar een ervaren ruiter/eigenaar die haar lekker bezig kan houden. Nog niet zadelmak. Het liefst zouden we dit voor de eigenaar hier doen.

€ 5000,-