Trojano

Western Stoeterij & trainingsstal

Buitenritten & dagtochten in western stijl

Heerlijke western buitenritten op Zuid Amerikaanse Criollo paarden voor zowel de beginnende als de gevorderde ruiters.

Deze paarden maken het rijden een speciale ervaring door hun aparte stijl van rijden en hun uitzonderlijk temperament. Criollo's komen oorspronkelijk uit Zuid Amerika en worden daar nog veel als wilde paarden in een kudde geboren. Het zijn echte gaucho(cowboy) paarden en worden ook nog elke dag gebruikt voor koeien drijven, vorm van transport en andere werkzaamheden op en rond de boerderij. Ze worden gereden in traditionele recado zadels en western zadels en worden met een hand gestuurd (neckreining). Soepele gangen, lekker voorwaarts maar toch 100% betrouwbaar. en daardoor ideaal voor het maken van lange ritten

 

Wij wonen in de mooie omgeving van molenwaard die zich uitermate goed leent voor het maken van onze buitenritten. Midden in de polder, omgeven door prachtig landschap, water en diverse dieren is het ideaal om heerlijk van een buitenritje in de natuur te genieten. En dit kan al zelfs al vanaf 1 persoon.

Deze ritten zijn ook heel goed voor mensen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn en wat individuele aandacht nodig hebben om weer vol vertrouwen op een paard te kunnen stappen. Of voor degene die stiekem altijd een cowboy hadden willen zijn!
Maar gezien onze centrale locatie rijden wij ook in omliggende natuurgebieden zoals Drunense Duinen, Oosterhout, Utrechtse Heuvelrug en zelfs een strand rit op Scheveningen is mogenlijk. Dit doen we voornamelijk voor de langere ritten en in groepsverband aangezien we de paarden naar locatie moeten vervoeren. Het geen wat ons onderscheid van de rest is dat wij geen grote groepen mensen bij elkaar stoppen. Dus wil je met een paar vrienden/vriendinnen komen rijden voor een dag dan blijven jullie als groep bij elkaar om op deze manier optimaal van elkaars gezelschap en de rit te genieten. Tevens bieden wij de optie om deze ritten met een lunch te combineren.Wij bieden verschillende buitenritten aan voor alle rij niveaus. Dus zelfs als u nog nooit op een paard heeft gezeten kunt u gewoon met een gerust hart mee! Uiteraard gebruiken we alleen maar echte western paarden alle gereden met 1 hand(neckreining) en met western zadels. Door deze stijl van rijden is dit geschikt voor mensen van alle niveaus. Of het nou voor een uurtje in de omgeving is of een hele dag er op uit in een van de omliggende natuurgebieden met lunch, wij staan voor u klaar. Ook voor langere verblijven met traditionele argentijnse BBQ en overnachting bij een naastliggende Bed & Breakfast kunt u bij ons terecht.Mocht u iets speciaals willen organiseren dat niet op onze prijslijst staat zoals een cowboy kinderfeestje, zaken uitje of vrijgezellenfeest kan dit natuurlijk ook op aanvraag. En in de zomer is er vaak ook de mogelijkheid om even lekker met de paarden af te koelen in het water..Prijzen

1 uur buitenrit in de omgeving

€ 30,00

2 uur buitenrit in de omgeving

€ 55,00

3 uur buitenrit op andere locatie (Drunense Duinen/Oosterhout)

€ 75,00

4 uur buitenrit op andere locatie (Drunense Duinen/Oosterhout/Utrechtse Heuvelrug/Scheveningen)

€ 95,00

Lunch toe voegen aan de ritten op locatie


€ 15,00

(Betaling graag contant bij aankomst of vooraf per bank)


De bovenstaande prijzen zijn per persoon,

voor groepskorting, prive les, langere verblijven en BBQ ritten graag even contact met ons opnemen.

Ook voor een vakantie of lang weekend kunt u bij ons terecht. Meer informatie zal daar binnen kort over op de website komen te staan maar uiteraard bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie..