Trojano

Western Stoeterij & trainingsstal

Buitenritten & dagtochten in western stijl

Heerlijke western buitenritten op Zuid Amerikaanse Criollo paarden voor zowel de beginnende als de gevorderde ruiters alle maanden van het jaar!

Deze paarden maken het rijden een speciale ervaring door hun aparte stijl van rijden en hun uitzonderlijk temperament. Criollo's komen oorspronkelijk uit Zuid Amerika en worden daar nog veel als wilde paarden in een kudde geboren. Het zijn echte gaucho(cowboy) paarden en worden ook nog elke dag gebruikt voor koeien drijven, vorm van transport en andere werkzaamheden op en rond de boerderij. Ze worden gereden in traditionele recado zadels en western zadels en worden met een hand gestuurd (neckreining). Soepele gangen, lekker voorwaarts maar toch 100% betrouwbaar. en daardoor ideaal voor het maken van lange ritten

 

Onze stoeterij bevind zich midden in de polder van Tholen in Zeeland die zich uitermate goed leent voor het maken van onze buitenritten. Omgeven door prachtig landschap, lange gras dijken,  water en natuur is het ideaal om heerlijk van een buitenritje te genieten. En dit kan al zelfs al vanaf 1 persoon.

Deze ritten zijn ook heel goed voor mensen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn en wat individuele aandacht nodig hebben om weer vol vertrouwen op een paard te kunnen stappen. Of voor degene die stiekem altijd een cowboy hadden willen zijn!
Maar gezien onze locatie rijden wij ook in het omliggende natuurgebied van Bergen op Zoom. Lange brede zand paden door bossen en over heide. Pachtig tijdens alle seizoenen en wellicht komen we nog een van de vele hertjes tegen onderweg. Dit doen we voornamelijk voor de langere ritten (3/4 uur) en in groepsverband aangezien we de paarden naar locatie moeten vervoeren. Het geen wat ons onderscheid van de rest is dat wij geen grote groepen mensen bij elkaar stoppen. Dus wil je met een paar vrienden/vriendinnen komen rijden voor een dag dan blijven jullie als groep bij elkaar om op deze manier optimaal van elkaars gezelschap en de rit te genieten. Tevens bieden wij de optie om deze ritten met een lunch en of BBQ te combineren.Wij bieden verschillende buitenritten aan voor alle rij niveaus. Dus zelfs als u nog nooit op een paard heeft gezeten kunt u gewoon met een gerust hart mee! Uiteraard gebruiken we alleen maar echte western paarden alle gereden met 1 hand(neckreining) en met western zadels. Door deze stijl van rijden is dit geschikt voor mensen van alle niveaus. Of het nou voor een uurtje in de omgeving is of een hele dag er op uit in een van de omliggende natuurgebieden met lunch, wij staan voor u klaar. Ook voor langere verblijven met traditionele argentijnse BBQ en overnachting bij een naastliggende Bed & Breakfast kunt u bij ons terecht.
Mocht u iets speciaals willen organiseren dat niet op onze prijslijst staat zoals een cowboy kinderfeestje, zaken uitje of vrijgezellenfeest kan dit natuurlijk ook op aanvraag. En in de zomer is er vaak ook de mogelijkheid om even lekker met de paarden af te koelen in het water..

! NIEUW !

Glamping

Vanaf 2020 bieden wij ook overnachtingen aanbieden op onze stoeterij in onze Glamping tenten. Camperen met wat extra luxe onder de fruitbomen van onze stoeterij!! Te combineren met verschillende ritten..


Extream Criollo riding

Vanaf de aankomende winter gaan we ook volop genieten van de binnen en buiten bak door behendigheid te paard te oefenen. Een parcour waarbij de ruiter het paard zorgvuldig tussen, door en over obstakels heen zal moeten begeleiden...

Meer informatie hier over zal binnenkort op de site worden toegevoegd!


Prijzen

1 uur les

€ 35,00

2 uur buitenrit in de omgeving

€ 55,00

3 uur buitenrit bos en heide

€ 75,00

4 uur buitenrit bos en heide

€ 95,00

Lunch toe voegen aan de ritten

€ 15,00

(Betaling graag contant bij aankomst of vooraf per bank)


De bovenstaande prijzen zijn per persoon,

voor prive les, langere verblijven en BBQ ritten graag even contact met ons opnemen.

Ook voor een vakantie of lang weekend kunt u bij ons terecht. Meer informatie zal daar binnen kort over op de website komen te staan maar uiteraard bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie..